15 maj 2006

Drömmar och verklighetJag drömde om
Lotten inatt. Tillbringar jag för mycket tid i bloggosfären? Börjar jag tappa greppet om verkligheten? Hur vet man förresten vad som är verkligt? Drömmen är ju verklighet medan den pågår... Och låter jag alldeles för mycket som en grubblande prettotonåring nu?

Angående drömmar... Det finns en person som figurerar oproportionerligt mycket i mina drömmar. Jag träffar den här personen mellan fem och tio gånger om året ungefär och det finns ingen anledning för mig att drömma så ofta som en gång i veckan, minst. Människor representerar väl olika saker, men vad?

Sentenser: Ledtråd nummer två

12Debattinlägg:

Blogger Rexxie tycker...

Hahaha, jag brukar drömma om de som lämnar kommentarer på min blogg...

15 maj, 2006 12:26  
Anonymous Anonym tycker...

Jag ber att få gratulera till drömmen. Jag hoppas att jag var en god fe som log drömskt och berättade att jag skulle trolla bort alla maror och att jag sedan rodde bort i en liten eka ity detta enligt drömtydare betyder att "lyckan finns där du minst anar det -- vem som ror saknar betydelse".

(Nej, jag är ingen vidare drömtydare -- jag hittade detta av en slump.)

15 maj, 2006 13:41  
Blogger Lotten Bergman tycker...

Nämen ååhh! Jag vill inte vara anonym. Det var jag som glömde att skriva in mig bara!

15 maj, 2006 13:42  
Blogger aequinoxia tycker...

Log drömskt gjorde du, men jag kan inte minnas någon eka. Däremot var du (och jag vet inte riktigt om jag vågar skriva detta) gravid. :-)

15 maj, 2006 15:06  
Blogger Översättarhelena tycker...

Ett tag för många år sen drömde jag om min chef i princip varje natt! Oftast var det helt vardagliga saker som att han åt gröt eller gav någon sparken eller så, men det kändes ändå av någon anledning oerhört pinsamt. (Det var ett rätt kortvarigt jobb, så det känns riskfritt att skriva om det här nu :)

15 maj, 2006 16:02  
Blogger aequinoxia tycker...

Oj. Ja, man kan ju faktiskt ha roligare drömmar än sådana som handlar om chefen. Och just när det blir så vardagligt kan jag tänka mig att det känns lite pinsamt att se honom i ögonen dagen efter...

15 maj, 2006 16:12  
Anonymous Anonym tycker...

Läste att de personer i drömmarna representerar olika sidor av en själv, alltid, även om det är en faktisk person, så är de de egenskaper som den personen har som du själv vill ha eller håller på att funderar på. Inte så konstigt egentligen, drömmen är ju en tolkning som du gjort av person och situation. Analysera mera.

15 maj, 2006 16:38  
Blogger aequinoxia tycker...

Jo, psykologen, det låter ju vettigt. Men frågan är *vad* den här kvinnan representerar som gör henne så viktig. Hur sjutton tar man reda på det, liksom?

15 maj, 2006 19:41  
Anonymous Anonym tycker...

Fyller du imorgon?

16 maj, 2006 18:15  
Anonymous Anonym tycker...

Jag brukar väldigt ofta drömma att min äldsta kompis är med i drömmarna.
Inte min nuvarande bästis som jag umgås med nästan dagligen, utan en som jag numera knappt hör av ens på telefon ett par gånger om året för att vi bor så långt ifrån varandra.

16 maj, 2006 18:18  
Blogger aequinoxia tycker...

Rexxie - jag tror att jag ska drömma om dig inatt! ;-)

16 maj, 2006 20:00  
Anonymous Anonym tycker...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»

26 maj, 2006 15:26  

Skicka en kommentar

<< Home