18 april 2006

Nu har jag surfat runt och uppdaterat mig på alla (eller i alla fall de flesta) bloggar jag följer. Bara några korta reflektioner utöver de kommentarer jag har lämnat.
Ica - jag ser med spänning fram mot agilityresultat och tävlingsreferat.
Maja - hur är det med dig?
Lotten - bullarna såg ytterst trevliga ut. Trollkarlen från Oz har jag däremot inte sett.
Liza - tack för bloggtipsen.
Sentenser - jag har nog inte så mycket att tillägga mina kommentarer, men jag gjorde testet du länkade till. Jag får nog fundera lite över detta, tror jag. Inledningsvis kan jag väl säga att Virginia Woolf är en av mina idoler. :-)

Här är resultatet av testet. Med länk och allt. Jag älskar verkligen sånt här. Ibland blir jag glad över resultatet, som när jag gjorde ett feministtest och blev Audre Lorde. Ibland blir jag nästan traumatiserad. Jag har fortfarande inte kommit över resultatet i testet om vilken Astrid Lindgren-figur jag är. Lisa i Bullerbyn! Jag? Varför!??!
Which literature classic are you?

Virginia Woolf: Orlando. You are a challenge, for outer events, the outside world, the time etc. play no importance to you. Your focus is in writing, in gender issues, and inside your own head. Self-analysis and exploration of yourself as well as the outer world hold great importance to you.
Take this quiz!
5Debattinlägg:

Anonymous Anonym tycker...

Jag blev naturligtvis Pippi, nåt annat hade jag aldrig accepterat. Tyvärr funkar bilden aldrig! Ska man ta det som ett tecken?

Men du Orlando, stämmer det inte bra in på dej? Det skulle iallafall jag tro. (Så hiskeligt många böcker att välja bland fanns det trots allt inte i testet. Annars hade jag velat bli Garp och hans värld.)

18 april, 2006 11:14  
Blogger aequinoxia tycker...

Jag lyckades inte få bort den blå bakgrundsfärgen, tyvärr. Annars stämmer det nog bra. :-) Jag lyckades inte heller se vilka andra böcker som var med...

Lisa i Bullerbyn hade jag inte räknat med. Jag tror att många tjejer vill se sig själva som Pippi eller Ronja. Egentligen tror jag att jag är allra mest lik Tjorven.

18 april, 2006 13:06  
Anonymous Anonym tycker...

Hela boklistan: http://www.quizilla.com/cgi-bin/result/list/list.pl

18 april, 2006 18:26  
Blogger Översättarhelena tycker...

Har du gjort "Vilken hund är du" på svt.se? Jag blev mops. Särskilt nöjd är jag med personlighetsbeskrivningen: "det bästa den vet är att få komma ut på galej". Stämmer utmärkt på mig.
(http://tinyurl.com/hv282)

20 april, 2006 08:56  
Blogger Ica tycker...

hihi, ja, jag ser med fram mot det. men min lilla bulle måste komma i lite bättre form inför sommaren, men det tar sig nog.

22 april, 2006 11:32  

Skicka en kommentar

<< Home